maandag 9 juni 2014

[Swatches] Essence Effect Nailpolish #1

Wanneer je bij een Kruidvat komt met een tweede Essence schap is het je vast wel eens opgevallen dat Essence sinds een tijdje een hele verzameling met Effect nailpolishes in haar assortiment heeft zitten. Vandaag laat ik jullie de swatches van de eerste vier lakjes zien. 

Pixie Dust
Pixie Dust is het eerste lakje. Dit is een vrij sheer wittig lakje met een hele hoop shimmer. Hier en daar lijkt de kleur wat naar roze of paars te neigen. Hierboven zie je twee lagen lak. Dit zijn allemaal effect lakjes dus in de meeste gevallen zul je de lakjes moeten aanbrengen over een andere kleur. Ik denk dat Pixie Dust een hele mooie ijzige look kan geven aan een donkere kleur. Op het flesje staat holo shimmer, maar helaas heb ik nog niets holografisch ontdekt aan dit lakje.


Baby, You're A Firework
Baby, You're A Firework is een sparkling sugar lakje. Het lakje heeft een lichte roze basis en wat grovere glitter. Ook hier gebruikte ik twee laagjes over mijn natuurlijke nagel heen.

Ik bracht twee laagjes 'Baby, You're A Firework' aan over Sally Hansen - First Kiss. Dit gaf echt een prachtig mooi en glitterig resultaat. Het geeft de lak net even een extra touch. 

 Glitz & Glam
Glitz & Glam is niet zo mijn ding. De basis van dit lakje is heel licht roze. In de lak zelf zitten wat grotere en fijne paarse glitters. Op het flesje staat 'glitter jewels', maar persoonlijk vind ik dit lakje zonder basis helaas niet mooi op mijn nagels. Dit is een lakje die ik echt nog met gekleurde basis moet uitproberen voordat ik er goed mijn oordeel over kan geven. Hierboven zie je twee laagjes lak wederom op mijn natuurlijke nagel.

Skyfall
Skyfall is een metal sugar lakje en voor de verandering een effect nailpolish die dekt zonder basiskleur. De kleur is blauw met hier en daar een hint grijs. De grovere glitter in dit lakje heeft een fellere blauwe kleur. Hierboven zie je twee laagjes lak over mijn natuurlijke nagel.

Mijn favoriet so far is absoluut skyfall, een prachtig lakje! Welke van deze vier vinden jullie erg leuk?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind Baby you're a firework en Skyfall het mooist. De eerste lakjes vind ik de dekking niet mooi. Misschien als er een basis kleur onder zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn favoriet is toch echt skyfall!
    xNailartForYou

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations