maandag 2 juni 2014

Sally Hansen - First Kiss

Ik ben inmiddels echt fan geworden van dit prachtige Sally Hansen lakje! Met dit mooie weer kan ik ontzettend genieten van een mooi zomers kleurtje op mijn nagels, First Kiss voldoet hier helemaal aan!

First Kiss is een peachy kleurige nagellak met een crème finish. De kleur vind ik ontzettend mooi en heb ik al meerdere malen verwerkt in nailarts, morgen komt er ook weer een superzomerse nailart online waarbij ik gebruik maakte van First Kiss.


De naam van dit lakje vind ik zelf wel een beetje ver gezocht. Bij First Kiss denk ik eigenlijk meer aan een rode kleur, maar ach, waar maak ik me druk om toch? De lak brengt prima aan, de kwastjes van Sally Hansen vind ik erg fijn, deze hebben het perfecte formaat voor mijn nagels!

Ik bracht twee dunne laagjes First Kiss aan op de swatches hierboven. De lak dekt dus ook prima en droogt vrij snel!

Dit Sally Hansen lakje kocht ik voor €0,99 bij de Action, de lakjes waren snel uitverkocht, maar wie weet krijgen ze snel weer een nieuwe lading binnen!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations