woensdag 4 juni 2014

[Review] Nagelwielen van Baroo

www.baroo.nl is een veelzijdige webshop welke ontzettend veel verschillende producten verkoopt. De webshop heeft ook een apart deel voor nailart producten, hier verkopen zij o.a. nagelwielen. Vandaag ga ik voor jullie de nagelwielen van Baroo reviewen!

Kortingscodes vind je onder aan het artikel!
Baroo verkoopt twee verschillende soorte nagelwielen. De doorzichtige nagelwielen van hard plastic, welke ik zelf al kon en witte nagelwielen van een wat flexibeler materiaal. Bij je bestelling krijg je een bedankje met kortingscode (doe geen moeite om de kortingscode op de afbeelding te gebruiken, scroll even omlaag voor een speciale kortingscode voor jullie!).


Als eerste testte ik de witte nagelwielen. Deze zijn van een vrij flexibel materiaal en er zitten 18 nagels aan dit wieltje. Dit wieltje is ook iets kleiner dan de doorzichtige, maar werken alsnog erg fijn. Hierboven heb ik dit wieltje gebruikt om gellakken op de testen, deze nagelwielen kunnen dus ook in de UV lamp en smelten niet! Deze wielen zijn momenteel in de aanbieding bij Baroo en kosten €0,55 per stuk, ontzettend goedkoop! Hier kun je de wieltjes vinden op de shop zelf: http://baroo.nl/nl/alle-producten/205-nagelwiel-met-18-nepnagels.html. Je kunt ze natuurlijk in meerdere hoeveelheden kopen. Zo heb je voor €5,50 al 10 nagelwielen!


De doorzichtige nagelwielen zijn van een wat harder materiaal, deze breken dan ook sneller dan de witte. Ze breken overigens niet zomaar, dan moet je er wel echt al op gaan staan o.i.d. Ik vind deze wielen echt ideaal om al mijn hersenspinsels qua nailart op uit te proberen. Ik heb ook meerdere nagelwielen in de salon liggen met voorbeelden hierop. Veel mensen kijken hier toch heel veel naar en kiezen ontwerpjes uit voor hun eigen nagels. Je kunt zelf deze wieltjes gebruiken om lekker op te oefenen om gewoon om iets uit te proberen. Ik gebruik deze wielen zelf ook voor de nailart workshops. Deze wielen kosten €0,60 per stuk, wat ook erg goedkoop is want bij de meeste shops betaal je al minimaal €1,00 per stuk! Voor €6,- heb je dan al 10 stuks in huis, dat zijn dan meteen 200 nagels waar je op kunt oefenen! Hier kun je deze wielen in de webshop vinden: http://baroo.nl/nl/alle-producten/326-nagelwiel-met-20-transparante-nepnagels.html.

Ik ben ontzettend tevreden over de webshop en de snelle levering. Bestel je op een werkdag voor 17:00 dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis. Omdat de webshop zo veelzijdig is kun je ook makkelijk andere dingen bestellen die je nodig hebt en dan de nagelwielen als extraatje aan je bestelling toevoegen! De verzendkosten liggen iets anders bij Baroo. Je betaald namelijk standaard €2,50 verzendkosten, wat opzich niet zo duur is natuurlijk, maar bij deze verzendkosten krijg je de garantie dat je bestelling de volgende dag afgeleverd wordt en je krijgt sowieso altijd een trackingcode!

Mocht je nou deze nagelwielen graag willen bestellen (www.baroo.nl is de goedkoopste Nederlandse webshop met deze nagelwielen) dan kun je met de kortingscode 'NAILARTCREATIONS' 5% korting krijgen op je bestelling. Baroo verkoopt naast nailart ook elektronica, kleding, accessoires voor je telefoon, sieraden etc etc. Neem eens een kijkje en gebruik vooral de code bij het bestellen want het scheelt je toch weer 5% op het totaalbedrag!

2 opmerkingen:

  1. Ik kwam laatst toevallig op hun website toen ik opzoek was naar nail art artikelen. Ik zal nogmaals even bii hun rond neuzen. Is toch erg handig zo'n nagelwiel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind die nagelwielen echt ideaal! Gebruik ze bijna overal voor!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations