zondag 22 juni 2014

[Nailart] WK Nailart #4

Vandaag laat ik jullie alweer de vierde nailart van dit WK zien! Jullie hebben al twee designs op gelnagels voorbij zien komen en al een eerdere op mijn eigen nagels vanuit de eerste wedstrijd. De nailart die ik vandaag ga laten zien droeg ik tijdens de tweede wedstrijd tegen Australië!

De website Nailart Creations bestaat inmiddels al dik 4 jaar, dus tijdens het WK van 4 jaar geleden maakte ik al nailarts net zoals met het EK van 2 jaar terug. Het wordt dus steeds lastiger om weer iets nieuws en origineels te bedenken wat ik nog niet eerder gemaakt heb. UIteindelijk werd de nailart zoals hierboven!


Jullie zullen wel denken: 'huh geen oranje'? Nee dit keer geen oranje! Dit keer wilde ik compleet iets anders! Omdat ik geen oranje ging gebruiken wilde ik wel de kleuren van de Nederlandse Vlag gebruikten. Ik had het al zo bedacht zoals de bovenkant hier met de Nederlandse Vlag. Ik moest enkel nog nadenken over de basiskleur.

De basiskleur was nogal een opgave. Ik wilde geen oranje. Rood ging hem ook niet worden, dan leek het net alsof de vlag rood/wit/blauw/rood was. Blauw vond ik ook niet mooi, dan werd het onderste deel gewoon té blauw. Een andere random kleur werd hem ook niet, uiteindelijk zou dan altijd het effect van de vlag wegvallen. Uiteindelijk bleef wit over en ik moet eerlijk zeggen dat ik de nailart zo wel mooi vond! Het rood en blauw heb ik met een penseel en met een striper op mijn nagels uit de vrije hand gemaakt. Het wit zat er natuurlijk al vanuit de basiskleur.

Wat vinden jullie van deze compleet andere WK nailart?

5 opmerkingen:

 1. Mooi! Wit heeft een hele andere uitstraling dan oranje, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is nail art is leuk geworden. Ik begrijp dat het soms moeilijk is om een nieuwe nail art te bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het wordt echt steeds lastiger! Deze site bestaat al dik 4 jaar, maar daarvoor was ik ook al met nailart bezig. Vooral wanneer je met bepaalde kleuren alleen werkt wordt het lastig (oranje bijv.)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations