zondag 8 juni 2014

[gelnagels] WK Nailart #1

Aanstaande vrijdag begint voor Nederland het WK met de eerste wedstrijd! Om alvast in de stemming te komen maakte ik deze oranje nailart bij een klant!

De gelnagels hebben een compleet oranje thema met hier en daar de kleuren van de Nederlandse vlag die terugkomen. De nailart is een combinatie van handgemaakt en gestempeld. De rood/wit/blauwe hartjes op de ringvingers en duimen zijn gestempeld. De rest handgemaakt.


Op de wijsvingers maakte ik de rood/wit/blauwe vlaggetjes met behulp van penselen en stripers. Op de middelvingers maakte ik met een wit rondje en een zwarte striper een voetbal, hier heb je wel wat fantasie voor nodig, want ik ben geen ster in het maken van voetballen haha! Ook hier in de hoeken zie je de kleuren van de Nederlandse vlag terugkomen.

Op de pinken zette ik een golvende lijn met wit en blauw. Boven het witte lijntje zette ik met een rode lak en een dottingtool een lijntje met stipjes. Zo heeft deze nagel ook een hintje rood/wit/blauw! De basis is gesponged met een felle oranje lak.

Gaan jullie met het WK ook leuke themanagels maken? Aankomende week gaat er een leuke aanbieding van start voor gelnagels met een WK thema, hou de site in de gaten!

6 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk, leuk! Ik heb er helemaal zin in. Ik wil ook WK nagels maken maar dan echt op mijn mannier hopelijk gaat het goed uitpakken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben erg benieuwd! Laat je het even weten wanneer je nailart af is? Dan kom ik even een kijkje nemen natuurlijk! :)

   Verwijderen
 2. Oh wat gaaf! Prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations