vrijdag 6 juni 2014

[Shoplog] Lakjes Mei

Vandaag een hele kleine shoplog met wat nieuwe nagellakjes gekocht in de maand mei! Jullie vinden shoplogs altijd ontzettend leuk om te zien, dus ook wanneer deze iets kleiner is!

Deze twee setjes nagellakjes kocht ik bij de Action. Het merk So Me ken ik verder niet, maar de setjes bevatten een matte nagellak en een glanzende topcoat. Ze blijken ook setjes met dat fluffy stof te hebben, maar die zijn hier constant uitverkocht! Ik kocht een rode en zwarte matte lak!


Bij de Kruidvat in Alphen aan den Rijn spotte ik een schap met Sally Hansen lakjes. In Zaandam hebben wij die natuurlijk niet. Deze keer met een leuke aanbieding, €5 kostte een lakje per stuk. Ik nam twee fuzzy coats mee omdat ik hier toch wel erg nieuwsgierig naar was! Dit zijn Tight Knit en Fuzz-Sea.

Bij de trekpleister in Alphen (trekpleister heeft Zaandam ook niet. De Trekpleister heeft nu overigens een 1+1 gratis actie!), kocht ik twee Rock Muse lakjes van NYC, Red Hot en Green Day. Dankzij een oplettende bezoeker ontdekte ik dat ik nog één lakje uit de LE van Catrice miste en deze vond ik daar ook! Dit is Eletrix Blue uit de Haute Future collectie. 

Ook bij de Dirx drogist is momenteel een 1+1 gratis actie! Ze hebben tegenwoordig Nicole by OPI lakjes en hier was ik wel erg nieuwsgierig naar. Voor €10 nam ik vier lakjes mee. Drie lakjes uit de Selene Gomez collectie en één lakje uit de Modern Family collectie. De namen van links naar rechts: What's the Mitch-Uation, Sweet Dreams, Hit the Lights en Naturally. 

Hebben jullie de Nicole By OPI lakjes ookal gespot? Ze blijken ook verkrijgbaar te zijn bij de Big Bazar!

1 opmerking:

  1. Yay! Ben blij dat je de laatse nog heb kunnen scoren! Wat een mooie lakken heb je gekocht. Ben erg benieuwd naar de opi lakjes. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations