vrijdag 27 juni 2014

[Nailart] Shooting Pink!

Ik krijg vaak opmerkingen van mensen dat zij geen nailart op hun nagels kunnen maken i.v.m. het ontbreken van materialen of kleurtjes lak. Ik probeer zelf al zoveel mogelijk af te wisselen qua moeilijkheidsgraad wanneer het gaat om nailart, maar voor de nailart van vandaag heb ik echt het minimale aan producten gebruikt! Ben jij zo iemand die weinig materiaal in huis hebt? Dan is dit idee wellicht iets voor jou! Natuurlijk kun je de kleuren gebruiken die je zelf graag wilt.

Wat heb je nodig voor deze leuke maar simpele nailart? Praktisch alleen twee kleurtjes en iets waar je stipjes mee kunt zetten (denk aan een knopspeld, die heeft bijna iedereen in huis!) Wat gebruikte ik voor deze nailart?
- Catrice -- Shooting Star (Donkerroze sandstyle lak)
- Nicole By OPI -- Naturally (lichte roze crème lak)
- Dottingtool (of dus een knopspeld of iets anders met een bolletje


Je hebt dus geen penselen of kleine kwastjes nodig voor deze nailart! De wijsvinger, middelvinger en pinken spreken voor zich. Dit kun je gewoon lakken met het kwastje van de lak zelf. Je kiest zelf een vlak welke je in die kleur wil hebben. Dit kan een hoek een rechte verticale streep of een horizontale streep etc zijn!

Op de vingers maakte ik met de lichte roze kleur en een dottingtool een hartje. Deze kun je maken door drie stipjes met elkaar te verbinden. Zie hier de 'How To: hartjes maken'. Qua kleuren kun je helemaal zelf bepalen wat jij leuk en/of mooi vind. De hartjes kun je natuurlijk ook weglaten en vervangen voor een ander soort gekleurd vlak, wat jij zelf maar wilt!

Bij dezen daag ik alle dames uit die nooit aan nailart durven te beginnen om bovenstaande easy nailart eens uit te proberen!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations