woensdag 25 juni 2014

NYC - Green Day

Toen ik een aantal dagen in Alphen a/d Rijn verbleef liep ik in de Trekpleister (deze winkel hebben wij in Zaandam niet) tegen twee Smoky Topcoats van NYC aan! Deze had ik nog niet eerder in de winkel zien liggen en uit nieuwsgierigheid gingen de twee lakjes mee. Vandaag heb ik voor jullie het eerste lakje geswatcht. Green Day!

Green Day is een 'Rock Muse Smoky Topcoat'. Een 'smoky topcoat' betekend dat de topcoat de kleur donkerder laat worden, in de topcoat zitten ook glitters verwerkt. Ik koos ervoor om geen basiskleur te gebruiken en deze smoky topcoat aan te brengen over mijn natuurlijke nagelkleur.


Je kunt natuurlijk meteen al zien dat dit geen dekkende lak is, logisch want het is natuurlijk een topcoat! Toch vind ik de dekking nog best goed, hierboven zie je twee laagjes lak. In de lak zitten fijne zilveren glitters en grovere groene glitter.

De groene glitter vind ik in deze topcoat echt ver te zoeken. Ik moest behoorlijk in het flesje graaien met het kwastje om hier en daar een groene glitter op mijn nagel te zien. Van mij hadden er dan ook best wat meer grote glitters in gemogen!

Wat vinden jullie van Smoky topcoats? Ik vind het zelf best zonde van een mooie felle kleur, maar het effect is dan wel weer best geinig. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations