donderdag 26 juni 2014

Instagram #26

Goedemorgen! Ook op deze vroege donderdagochtend natuurlijk weer een persoonlijk artikel met wat foto's van mijn week! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.

Mijn WK nailart voor de wedstrijd NL - Australiƫ!


Stamper vind voetbal niet zo bijster veel aan. Mevrouwtje ging zelfs met haar kont naar de tv toe liggen!Last minute voordat iedere wedstrijd begint, probeer ik weer een nieuwe WK nailart te verzinnen. Hierboven de nailart die ik droeg tijdens NL - Chili!

Verschoor maakt het leren voor een toets toch wel een stuk draagzamer. Toets achteraf helaas niet gehaald, volgend jaar beter...

Voor de Minor ICT ben ik aan het experimenteren met flipping the classroom videos. Dit zijn korte instructievideos voor kinderen die moeite hebben met een bepaald onderdeel. Hierboven een testje met klokkijken!

Als ik wat tijd over heb vind ik het leuk om figuurtjes met elastiekjes te maken. Hierboven een aantal leden uit Sesamstraat, koekiemonster, elmo, Kermit en Oscar. Ook maakte ik winnie the pooh!

Deze week zoals je ziet geen hele lange versie. Nog zo'n 1,5 week en dan begint voor mij officieel de vakantie, pff ik ben er echt aan toe!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations