donderdag 5 juni 2014

Instagram #23

Goedemorgen! De Instagram post van deze week is niet superlang, het maken van foto's is er een beetje bij ingeschoten, maar alsnog een leuke selectie foto's van hoe mijn week eruit gezien heeft! Je kunt me ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.Zoals jullie vorige week al konden lezen ben ik een halve week weggeweest om op te passen op dit lieve hond(je). Het grootste deel van de week ben ik dus weggeweest, op Instagram kun je ook nog een aantal filmpjes vinden van mijn dagen met deze hond!

Al veel goede verhalen gehoord over de Fuzzy Coats, maar met €9 vond ik ze toch nog net even iets te duur. Afgelopen week vond ik ze afgeprijsd voor €5 per stuk, een stuk betaalbaarder!

Starry Night Nagels!

Na 4 dagen was ik zó blij Verschoortje weer te zien! Hoe lief en gezellig de hond ook was, natuurlijk heb ik mijn kleine opdondertje wel gemist!

In de tussentijd nog wat lakjes geshopt. Shoplog komt binnenkort online!

Gisteren ook het eerste setje WK nagels gezet. Mogen er nog velen volgen, vind het superleuk om met thema's te werken!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations