zaterdag 21 juni 2014

Essence - Black Dress And White Tie (101 Dalmations)

Essence heeft ontzettende leuke effect topcoats in haar assortiment zitten. De topcoat Black Dress And White Tie heb ik vandaag voor jullie geswatcht!Ik kort de naam van dit lakje even af naar BD&WT omdat het anders iedere keer zo lang is! Ik swatchte dit lakje over het grijze lakje van Sally Hansen - Apparition. De combinatie met het grijs en de zwarte/witte glitters vind ik erg mooi!

BD&WT bevat grove zwarte glitters, hetzelfde formaat witte glitters en wat kleinere witte glitters. Daarnaast ook hele fijne zilveren glitters. Dit is een lakje die je goed kunt combineren met verschillende kleuren. Ik denk alleen dat een witte of zwarte basis niet mooi is, dan vallen de glitters weg! Ik lakte twee laagjes over Apparition heen van dit lakje. 

Wat vinden jullie van de 101 Dalmations topcoat?

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke combinatie zo! Vind de topcoat erg leuk, ik heb zoiets van L'oreal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van l'oreal vind ik ook erg mooi, maar qua budget niet helemaal betaalbaar!

   Verwijderen
 2. Ik vind de topcoat erg leuk, goede combinatie met een grijs/zilveren ondergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, en dit inspireert me weer! Leuk met grijs/zilver :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Essence toppers zijn zo heerlijk om mee te spelen! Deze is ook zeker geen uitzondering (ik denk dat ie op een super felle roze lak ook heel mooi zou zijn!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja neon roze lijkt me ook gaaf icm met dit lakje!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations