zaterdag 14 juni 2014

Nicole By OPI - Naturally

Vorige week stapte ik de Dirx Drogist in om tot de ontdekking te komen dat zij een leuke 1+1 gratis actie hadden! Toevallig zag ik een plaatje met de lakjes van Nicole By OPI staan, oeh dit merk heb ik nog niet. Natuurlijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en kocht ik wat lakjes.

Naturally is een lakje uit de Selena Gomez collectie. Ik kocht uit deze collectie drie lakjes en nog 1 lakje uit de Modern Family collectie. Verder vond ik er wel erg weinig keuze tussen zitten!


Dit lieve roze kleurtje bevat een heel subtiel shimmertje in haar finish. Deze valt zo op het eerste oog niet op, wanneer je het lakje van dichtbij bekijkt zie je ze wel. Ook wanneer je de lak in het zonnetje houdt schittert deze mooi!

De kwastjes van de Nicole by OPI lakjes zijn ook weer iets anders dan de kwastjes van de gewone OPI lakken. De kwast brengt wel erg fijn aan. Ook dekt dit lakje prima met twee laagjes. Een lekker barbiekleurtje, maar wel erg zomers!

Nicole By OPI blijkt ook bij de Big Bazar verkrijgbaar te zijn en dus ook bij de Dirx Drogist! De prijs ligt rond de €4 à €5 per flesje.

2 opmerkingen:

  1. Ik had drie laagjes gedaan, zie toch toch de nagel er door heen! Maar wat een lief kleurtje, had 'm ook zeker meegenomen als ik 'm had zien liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat komt denk ik door mijn camera! Op de één of andere manier lijkt het op mijn camera wel vaker alsof nagellakken minder goed dekken dan ze eigenlijk doen. Toen ik dit kleurtje droeg zag ik geen nagel meer door de lak heen bij twee laagjes!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations