dinsdag 24 juni 2014

[Nailart] Zwart/Mat Rood

Vorige week liet ik jullie al het So Me matte nagellakje zien. Vandaag laat ik jullie de nailart zien die ik maakte op dit matte lakje! Ik maakte enkel gebruik van de matte rode kleur en de Essence - nailart tattoo pen.

Ik vond de matte rode kleur een perfecte basis voor een nailart in combinatie met zwart! Voor deze nailart gebruikte ik dus de tattoo pen van Essence. In de review schreef ik al dat ik niet zo'n fan was van deze pen en bij het zien van de bloem zul je meteen wel begrijpen waarom!


Bij het maken van de bloem nam ik steeds de basiskleur mee. Deze is dus vrij grof geworden, achteraf vond ik het effect nog best geinig, zo leek het een beetje alsof de bloem van een ruw materiaal gemaakt was. Daarom heb ik de bloem maar zo gehouden! 

Op de rest van de nagels maakte ik een random stipjes patroon. Het maken van kleine stipjes gaat met behulp van deze tattoo pen wel erg goed! Uiteindelijk vond ik de nailart zo in combinatie met het rood en zwart nog best leuk geworden ondanks dat dit een beetje een uitprobeersel met de tattoo pen was!

Wat vinden jullie van de combinatie van het matte rood met zwart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations