woensdag 18 juni 2014

Sally Hansen - Apparition

De Action heeft een tijdje een hele lading met verschillende Sally Hansen lakjes in haar assortiment gehad. Nu heb ik ze de laatste tijd niet echt meer gezien bij de Actions bij mij in de buurt, maar ze blijken wel nog te koop te zijn! Je kunt bij de Action Sally Hansen lakjes scoren voor €0,99!

Appartition is een zilverkleurige nagellak met een metallic finish. Een kenmerk van Metallic finishes zijn toch wel dat de lakjes vaak wat strepen. Nu moet ik zeggen dat ik dit zelf reuze vond meevallen bij Apparition.


De dekking van Apparition vond ik helaas wel wat tegenvallen. Bij het eerste laagje kwam er amper kleur op mijn nagels. Ik ging er eigenlijk ook wel vanuit dat deze kleur niet met twee laagjes ging dekken. Op de swatches hierboven heb ik drie laagjes gelakt, hier en daar zie je wel nog dat hij zelfs dan niet helemaal optimaal dekt.

Op het moment dat ik dit lakje op mijn nagels had, bedacht ik mezelf toch wel dat dit niet helemaal mijn kleur is. Maar nu ik de swatches terugzie kan ik eigenlijk niets meer bedenken waarom ik deze in eerste instantie niet mooi vond...

Wat vinden jullie van Apparition? 

3 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje! Zelf twijfel ik ook altijd een beetje over zilverkleurige nagellak, ik vind het altijd leuk als accentnagel icm een andere kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook zo'n aparte kleur om te dragen. Weet nooit zo goed wat ik erover moet denken..

   Verwijderen
 2. Jammer van de dekking! Maar best mooi zilver kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations