woensdag 11 juni 2014

Essence - Roller Coaster

Groen is een kleur nagellak waar veel mensen toch wel hun twijfels bij hebben. Ik zie het toch ook vaak terug in de salon dat mensen bij het voorstel 'groen' toch hun bedenkingen hebben. Roller Coaster is zo'n kleur groen die gewoon in één keer afrekent met alle negativiteit rond groen!


 Roller Coaster is een wat donkerdere kleur groen met een hele subtiele shimmer finish. Persoonlijk vind ik deze kleur ontzettend mooi, je kunt er hele leuke nailarts mee maken of combineren met glitters of een feather topcoat.

De lak brengt prima aan en is dekkend met twee laagjes. Ik heb deze lak een aantal dagen gedragen in combinatie met een feather topcoat, deze combinatie komt binnenkort ook nog online. Ik kon zelf geen genoeg krijgen van dit lakje. Na een dag of 4 begon de kleur wel behoorlijk te chippen dus dan is het tijd voor iets anders (4 dagen zonder base- en topcoat!).

Wat vinden jullie van de kleur groen op je nagels? 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijke kleur is dat en met zo'n naam wordt het ook alleen maar leuker! nu ben ik sowieso niet vies van groen, maar ik kan mij goed voorstellen dat dit voor mensen een toegankelijkere kleur is dan bijvoorbeeld lime.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations