vrijdag 20 juni 2014

[Gelnagels] WK Nailart #3

Ik ben dit WK al flink op weg naar het maken van verschillende nailarts met het theme WK! Heel veel oranje en rood/wit/blauw komt er voorbij! Natuurlijk probeer ik steeds weer wat nieuws te bedenken. De nailart van vandaag maakte ik afgelopen dinsdag op de nagels van mijn zus speciaal voor de wedstrijd van woensdag!

De kleuren die ik voor deze nailart gebruikte zijn natuurlijk: - oranje, - rood, - wit en - blauw. Ook gebruikte ik een glitterlakje voor de glitters. Een penseel voor de nailart en natuurlijk een dottingtool.


Ik bedacht de nailart ter plekke tijdens het maken. De basis is gesponst met oranje. Daaroverheen lakte ik de nagel met een subtiel glittertje. Over de basis heen maakte ik op iedere nagel iets anders in het rood/wit/blauw!

Ook de duimnagels hadden natuurlijk een ander ontwerpje. In totaal heb ik 5 verschillende designs bedacht. Ik heb wel de nagels hetzelfde gehouden alleen de nailart in spiegelbeeld gemaakt aan de andere kant!

Hebben jullie ook al leuke oranje nailarts gemaakt? Je mag ze altijd delen op de FB pagina van Nailart Creations. Vind ik leuk!

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations