dinsdag 3 juni 2014

[Gelnagels] Summer Flowers Nailart

De nailart van vandaag maakte ik op een set gelnagels. Ik vind de nailart zelf ontzettend leuk en lekker zomers geworden, dit geeft jullie misschien weer wat inspiratie voor leuke zomerse nailarts!

Deze nailart is een nailart die wat lastiger te maken is, de nailart bestaat uit verschillende stappen en vergt best wat tijd! Mocht je dit graag willen uitproberen, neem er dan wel goed de tijd voor en oefen flink op het maken van bloemen!


De basis van deze nailart bestaat uit een gradiënt. Ik heb een felle neon roze gebruikt en Sally Hansen's First Kiss. Op een sponsje bracht ik deze twee kleuren aan en sponste ik de basis. Let er wel op dat de nagels een beetje een rommeltje worden met sponsen, wat poetsen is vereist.

Met twee kleuren stripers maakte ik de bloemen. Dit zijn vrij simpele bloemen, één kleur voor de blaadjes en zwart om de blaadjes te omlijnen en het hart te maken. Met de Essence tattoo pen (review volgt nog!) maakte ik de lijntjes en krulletjes om de bloemen heen. 

Wat vinden jullie van deze nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations