vrijdag 13 juni 2014

[Review] So Me - Matte & Gloss

Sinds kort verkoopt de Action weer leuke nieuwe setjes met nagellakjes! Dit keer vond ik setjes met matte&Gloss lakjes. Voor €1,09 ging dit setje mee naar huis, even testen of de lak echt goed mat is!Wauw! Tijdens het aanbrengen van dit rode kleurtje merkte ik meteen al op dat dit echt een hele goede matte nagellak is. De kleur wordt egaal mat zonder strepen. De kleur rood is iets donkerder, maar wel erg mooi.Het lakje brengt prima aan, ik heb niets te klagen eigenlijk! De lak dekt goed met twee dunne laagjes en ik vind zelf het matte rode wel erg mooi staan. Ik kocht ook nog een zwart setje, maar die moet ik nog uittesten!

Met het flesje gloss (soort topcoat) kun je de matte lak weer glanzend maken, ik vond zelf de matte kleur zo mooi dat ik hem zo gelaten heb! Binnenkort zie je een nailart op dit matte kleurtje!

Wat vinden jullie van matte nagellak? Leuk of absoluut niet?

3 opmerkingen:

  1. Zeker erg leuk! Helemaal voor dat geld! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind mat vooral mooi bij wat donkerdere lakjes. Heel chic is het dan opeens. Zo'n wat donkere rood is dus perfect!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations