zondag 15 juni 2014

[Nailart] WK Nailart #2

Inmiddels is iedereen natuurlijk wel op de hoogte van de 5-1 overwinning van Oranje op Spanje! Heel last minute voor de wedstrijd besloot ik tóch nog even een snelle oranje nailart te maken op mijn eigen nagels!

Omdat ik nog maar zo'n 15-20 min de tijd had om een nailart te bedenken werd het wel iets simpels. Natuurlijk oranje, met een hint van de Nederlandse vlag!


Ik begon met het maken van de hoekige french op mijn nagels. Dit deed ik freehand met een oranje striper van het merk Max (deze kun je bij de Action vinden!). Ik kleurde de hoekige french in en liet deze goed drogen.

Op mijn wijsvingers en ringvingers maakte ik met stripers en een penseeltje de Nederlandse vlag. Ik lakte de nailart af met een topcoat en zo was ik klaar voor de wedstrijd!

Hopelijk doet Oranje het met de volgende wedstrijd ook weer zo goed, dan komt er vast weer een nieuwe oranje nailart aan! Heb jij nou ook leuke nagels voor het WK gemaakt, dan mag je deze altijd delen op de facebookpagina van Nailart Creations!

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations