donderdag 12 juni 2014

Instagram #24

Goedemorgen! Ook op deze vroege donderdagochtend natuurlijk weer een persoonlijk artikel met wat foto's van mijn week! Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.

Ook deze week was het weer gezellig druk in de salon. De laatste tijd zet ik ook enorm veel gelnagels met een gewone french manicure, aangezien jullie die nu wel gezien hebben maak ik daar geen foto's meer van. De apartere dingen vind ik wel erg leuk om nog te laten zien!


Bijna hetzelfde maar toch net even iets anders! Mintgroen is hip momenteel in de salon!

Lief ondeugend mannetje! Vliegen, spinnen en motjes zijn helemaal het einde, zulk leuk speelgoed! Maarja daar wordt je natuurlijk wel weer moe van...

Blacky doet een poging tot lief worden. Soms verbaas ik me over haar dat ze opeens kopjes komt geven en lief doet tegen klanten in de salon.. Andere momenten is ze weer zo crancky als wat!

In eerste instantie vond ik die dingen helemaal niks. Maar inmiddels begin ik ze toch wel heel erg leuk te vinden! De hup holland oranje hamsters van de AH!

Leren leren en nog meer leren. Vlak na Pinksteren mocht ik nog even richting school voor de Kennisbasis toets Nederlands. Pff tijdens de toets ging weer vanalles mis (programma bleef vasthangen, computer uit, opnieuw opstarten echt drama!)...

Dat ondeugende smoeltje van Verschoor haha! Hij was aan het spelen met een draadje (hoe stompzinnig wil je het hebben...).

Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations