zaterdag 28 juni 2014

[Swatches] Miss Sporty - Crush On You

Heel veel merken komen sinds kort met sandstyle lakken in hun assortiment. Zo heeft het merk Miss Sporty een aantal lakjes met de naam 'Crush On You' in haar assortiment. Alle crush on you lakjes zijn sandstyle lakjes. Hieronder zie je de swatches van de lakjes!

061


 Nummer 061 is een bronskleurige lak met sandstyle effect. Hier en daar zie je wat gouden deeltjes tevoorschijn komen. Ik moet wel zeggen dat ik het sandeffect van dit lakje beduidend minder vind dan bijvoorbeeld die van Essence. Hierboven twee laagjes lak. Swatch 1 is gemaakt in het zonlicht, swatch 2 in de schaduw. Hier kun je goed het verschil in kleur met zon en schaduw zien.

062

062 is een zwarte sandstyle. Essence had ook een zwarte sandstyle in haar assortiment, dat lakje heb ik nooit kunnen bemachtigen dus ik ben blij dat ik nu alsnog een zwarte sandstyle heb! Ondanks dat ik ook bij dit lakje vind dat het sandeffect minder grof is dan bij andere lakken. Ook hier gebruikte ik twee laagjes op de swatch.

063

Het laatste lakje vind ik ook meteen de mooiste. Nummer 063 is een mooie rood-oranje kleurige sandstyle. De kleur vind ik erg mooi! Ook hier gebruikte ik weer twee laagjes op de swatch.

Hebben jullie de crush on you lakjes al gespot en uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van het sandeffect, ik vind deze zelf sowieso een stuk minder dan ik gewend ben bij andere merken!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations