maandag 16 juni 2014

Catrice - Shooting Star

Shooting Star is een lakje van Catrice uit de Crushed Crystals collectie. Dit is een collectie die vast in het assortiment zit met een aantal lakjes met een sandstyle finish. De lakjes kosten €3,39 dus zijn wel iets prijziger dan de gewone lakjes. Maar als je wacht op een leuke aanbieding dan scheelt het al een hoop!

Shooting Star is een donkerroze nagellak met een sandstyle finish. De sandstyle finish betekend dat de lak een grovere textuur heeft, net alsof er korreltjes zand verwerkt zijn in de lak!


De lak zelf vind ik echt een heel mooi kleurtje hebben, en ook de finish vind ik toch wel erg leuk. Helaas is dit wel weer zo'n lakje met een enorme crappy kwast.. Helaas Catrice, jullie slaan hiermee echt volledig de plank mis! Het kwastje heeft een rare vorm en heel veel uitstekende haartjes, dit lakt niet fijn!

Shooting Star dekt prima met twee laagjes lak. De kleur zelf is ook erg leuk om te combineren met bijvoorbeeld lichtroze, dit heb ik zelf ook gedaan en het resultaat vond ik erg leuk! Een nadeel van sandstyle vind ik zelf dat het effect wat wegvalt bij het dragen van een topcoat, hierdoor gebruik ik vrijwel geen topcoat over sandstyle lakjes heen, hierdoor gaat de lak wel minder lang mee.

Hebben jullie al een aantal crushed crystals in huis? 

3 opmerkingen:

  1. Ik heb alle lakjes hiervan in huis. Maar nog niet gedragen behalve dan de roze/oranje kleur van deze collectie. Ik vind ze super leuk, en dekken goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations