dinsdag 10 juni 2014

Rimmel - Apple Berry Smoothie

De collectie Cocktail Colours van Rimmel zijn inmiddels alweer dik een jaartje oud. Toen de collectie uitkwam kocht ik één lakje. Inmiddels vond ik een aantal cocktail colours bij de Action en besloot ze toch maar mee te nemen!

Ik wist al dat Apple Berry Smoothie een lakje is die voor geen meter dekt. Daarom bespaarde ik het mezelf om deze lak op mijn natuurlijke nagel aan te brengen en besloot ik meteen te gaan voor een layering experiment!


Ik gebruikte één laagje zwarte lak met crème finish als basis. Ik had al een nailart in gedachten welke ik wilde maken, dus dit zou de basis worden. De nailart kun je hier bekijken: 'Starry Night'.

Ik lakte twee laagjes apple berry smoothie over de zwarte basis heen. De combinatie vind ik echt geweldig, véél mooier dan een blauw glitterlakje die niet dekt. Ik denk dat Apple berry smoothie ook erg mooi zal staan over een lichte blauwe of mintgroene kleur!

Hebben jullie ook lakjes uit de cocktail colours collectie van Rimmel? 

1 opmerking:

  1. Heel mooi!!! Ik heb de andere 4 kleuren uit de collectie, maar kon deze helaas nergens vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations