donderdag 12 juni 2014

[Effectnails] Green Feather

Voor degenen die mooie nagels leuk vinden om te hebben, maar absoluut geen geduld hebben om een nailart te maken, zijn de effectnagels erg leuk om uit te proberen!!

Gisteren lazen jullie al wat voor mooi kleurtje ik Roller Coaster vond! Ik besloot dit lakje te combineren met iets aparts, een feather topcoat!


De bedoeling van effectnagels is eigenlijk iets aparts doen met je nagels zonder al teveel moeite. Door één nagel een speciaal effect te geven vallen je nagels net even wat extra op.

Hierboven gebruikte ik in combinatie met roller coaster de feather effect nagellak van Sally Hansen - Fuzz-Sea. De feathers in deze lak vond ik erg mooi matchen bij het groene van Roller Coaster. In plaats van een Feather topcoat kun je natuurlijk ook een mooie glitter gebruiken.

Maken jullie weleens effectnagels bij jezelf? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations