zondag 29 juni 2014

[Nailart] WK Nailart #5

Zolang Nederland nog gezellig meespeelt met het WK, blijf ik lekker doorgaan met de verschillende WK Nailarts! Vanavond moeten zij weer spelen, natuurlijk hopen we weer op een overwinning!!

Deze nailart droeg ik tijdens de laatste wedstrijd van Nederland tegen Chili. Mocht je graag willen weten welke nailart ik vandaag voor de wedstrijd van NL draag dan kun je mij volgen via Instagram (@sylvia_nailartcreations).


Mijn vorige WK nailart maakte ik ook enkel met rood/wit en blauw. Dat beviel mij goed, dus deze keer wilde ik weer iets met de kleuren van de Nederlandse vlag, het oranje begon ik een beetje zat te raken! Ik gebruikte voor deze nailart een blauwe en witte striper van Max en een felle rode lak van de Lidl met een nailartpenseel.

Met de blauwe striper maakte ik het eerste driehoekje op mijn nagels. Vervolgens met de witte striper een lijn eromheen en ook met de rode striper weer een lijn om de driehoek heen. Ik heb dit uit de losse hand gedaan. Mocht je het uit de losse hand moeilijk vinden kun je ook plakband gebruiken om rechte hoeken te maken.

Zijn jullie er vandaag ook al helemaal klaar voor met een leuke nailart voor de wedstrijd?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations