zaterdag 7 juni 2014

[Review] Essence Nailart Tattoo Pen

Essence kwam met de collectie van vorig jaar met een nailart tattoo pen. Ik kocht de pen toen, maar heb de pen enorm lang laten verstoffen. Tijd om de pen te testen en kijken of het fijn werkt!De nailart tattoo pen is een soort stiftje waar zwarte lak inzit. Deze stift moet je even goed schudden en vervolgens druk je op een papiertje een aantal keren het topje naar binnen om ervoor te zorgen dat er lak in de stift komt. Een eerste nadeel vind ik al dat er te weinig lak op het topje komt en teveel op het dikke punt van de stift, dit werkt vlekkerig of er komt gewoon geen kleur vanaf!


Hierboven heb ik de pen uitgetest op mijn eigen nagels. Ik vind het lastig om mooie lijntjes te maken, de stift glijdt weg door de lak waardoor je heel snel uitschiet. Daarnaast duurt het even voordat er echt lak in het puntje zit, op deze manier kun je je pas gelakte nagels verpesten doordat je steeds met de stift over hetzelfde punt gaat terwijl er steeds geen lak vanaf komt. Wanneer je echt de juiste hoeveelheid lak in het stiftje hebt kun je er wel heel gedetailleerd mee aan het werk, maar probeer geen rechte lange lijnen te maken dat lukt niet!

Conclusie: Ik vind de stift op het ene moment fijn om mee te werken, bijvoorbeeld om even snel dunne lijntjes te zetten. Maar voor een druk patroon zoals hierboven werkt de stift niet fijn. Ik vind de verdeling van de lak in de punt van de stift niet fijn, de eerste keer werkte deze wel erg goed, maar de keren daarna niet meer. 

Hebben jullie de pen zelf ook? Wat is jullie mening over deze tattoo pen?

7 opmerkingen:

 1. Ik zie precies wat je bedoeld helaas. Ik heb zelf van het merk Kiss zo'n stift en ik moet zeggen dat ik dezelfde ervaring met je deel. Ik gebruik deze stift ook niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonde he! Het leek mij nou zo'n perfect iets, maar helaas!

   Verwijderen
 2. Heb 2 nail art pennen van essence van enkele jaren geleden, roze en zilver ze zien er net hetzelfde uit. Ik heb er ook dezelfde ervaring mee, lijnen en figuren tekenen gaat moeilijk, enkel stipjes zetten dat gaat nog. Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontzettend jammer dat ze deze pennen niet goed werkzaam krijgen. Mochten ze echt doen wat ze beloven dan lijkt mij dit echt ontzettend fijn werken!

   Verwijderen
 3. Ik heb onlangs ook zo'n pen zien liggen bij de Claire's. Hij was wel niet zo goedkoop dus nam ik hel net niet mee... Is dit bij al die stiften zo of zouden er ook goed werkende zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat durf ik eigenlijk niet te zeggen! Ik heb geen ervaringen met stiften van de Claire's. Mocht ik ze een keertje tegenkomen ga ik er eentje uittesten!

   Verwijderen
 4. Ik zag hem liggen in de winkel! Toch maar laten liggen omdat ik er al slechte reviews over had gelezen! Toch jammer

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations