donderdag 19 juni 2014

Hema - Holographic Pink

Sinds een tijdje heeft het assortiment van de Hema zich uitgebreid. Vroeger vond je eigenlijk alleen maar roze en rode nagellakken. Maar tegenwoordig heeft de Hema ook leuke glitterlakken, felle kleurtjes en holografische lakjes!

Holographic Pink, is zoals je ziet een lichte roze lak met een holografische finish. Het holografische deel zie je vooral in het zonlicht, dan komt er echt een mooi regenboogje tevoorschijn!


Ik vind het zelf al erg fijn dat de Hema tegenwoordig de moeite heeft genomen om de lakjes een naam te geven! Dikke pluspunt! Dit lakje is echt wel goed holografisch, helaas scheen de zon op het moment van swatchen niet, maar zelfs zo is dit lakje erg mooi.

Holographic Pink dekt met twee dunne laagjes. De kwastjes van de Hema zijn nog fijn dun! Iets wat ik soms wel mis bij sommige lakjes.

Zijn jullie ook al helemaal into de holografische nagellakken? 

6 opmerkingen:

 1. Hema heeft zoveel mooie lakjes de laatste tijd! Ik ga alleen wel altijd even testen in de winkel, want niet alles dekt even mooi en metalics willen nog wel eens streaky zijn. Maar ik vind het wel super leuk dat er zo'n uitgebreide selectie is!
  Nu moeten ze alleen nog even minder snel gaan chippen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook en dit is toch wel echt 1 van de pareltjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja mooi zijn ze hé echt een goede zet van de HEMA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Holo blijft mooi he... Eye catcher!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations