donderdag 12 februari 2015

Essence - Caribbean Bean

Groen is een kleur lak die ik eigenlijk vrij weinig draag en waarom? Geen idee! Toen ik dit lakje van Essence aan het swatchen was veranderde mijn kijk op groen wel enigszins, want wat is dit een mooi kleurtje!

Caribbean Bean is een hele aparte groene kleur. De kleur neigt een beetje richting mint en heeft een mooie pearly shimmer over zich. Doordat de shimmer wat wittig is lijkt er een soort parelmoerglans over de lak heen te zitten, erg mooi!


Wat mij ook erg opviel was de dekking. Bij het eerste dunne laagje merkte ik meteen al op dat de kleur erg goed dekt. Na één laagje zag je gewoon al echt niets meer van mijn eigen nagels terug, dit is iets wat maar weinig lakken hebben. 

Op de swatches hierboven bracht ik uiteindelijk wel 2 laagjes lak aan op mijn nagels. Dit omdat mijn camera vaak lakken sheerder laat lijken dan deze eigenlijk zijn en vaak vind ik een tweede laag net even iets meer toevoegen aan de kleur. 

Wat vinden jullie van dit aparte kleurtje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations