woensdag 4 februari 2015

Revlon - Bare Bones

Sinds de Action lakjes van Revlon verkoopt (voor maar €1 ps) rommel ik iedere keer weer even door die bak heen op zoek naar leuke kleurtjes. So far heb ik al een stuk of 7 mooie lakjes uit de bak kunnen graaien!

Bare bones is een nude kleurige nagellak. Normaal loop ik eigenlijk altijd voorbij dit soort kleurtjes, maar bare bones zag er in het flesje toch wel veelbelovend uit en ondanks dat ik geen grote nude drager ben, moet ik toegeven dat dit wel een erg mooi exemplaar is!


De kleur van Bare Bones neigt een beetje richting zand, de finish is gewoon een crème, maar dat siert deze lak eigenlijk wel. 

Het kwastje heeft een fijn wat smaller formaat en brengt de lak gemakkelijk aan. Deze kleur is erg leuk te combineren met een felle kleur of met zwart! De simpelheid van zo'n nude kleur maakt de lak toegankelijk voor allerlei opties!

Dragen jullie vaker felle kleurtjes of juist de nude kleuren? 

1 opmerking:

  1. Deze heb ik niet gekocht. Durfde het niet, maar nu zie ik toch een mooi lakje.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations