dinsdag 24 februari 2015

[Gelnagels] Fantasy Stones

Deze nailart op gelnagels maakte ik alweer een tijdje geleden. Toch wel zeker nog de moeite waard om te laten zien, want ik vond deze erg leuk!

De nailart oogt erg chic en is niet al te moeilijk te maken. Ik gebruikte de volgende producten:
- Zilveren lak 
- Zwarte lak
- Zwarte striper
- Dottingtool
- Rhinestones


De basis van deze nailart bestaat eigenlijk uit een tweekleurige french manicure. Links in een ronding de zilveren kleur en een iets minder lang stukje maak je zwart. Bij deze nailart is het echt een kwestie van heel goed naar de foto kijken, want de uitleg is lastig erbij te geven!

Wanneer de basis droog is kun je met een zwarte striper de krul tekenen, met een dottingtool en zwarte lak zette ik een rijtje stipjes. In het krulletje plakte ik een rhinestone, deze heb ik als inlay in de gel gelegd waardoor ze lang blijven zitten, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon met nagellijm of topcoat vastzetten.

Wat vinden jullie van deze nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations