vrijdag 27 februari 2015

[Gelnagels] Holo Moons

Er zijn veel verschillende soorten 'manicures' die je op je nagels kunt aanbrengen, french manicures, hoekige manicures en deze nailart bestaat uit een moon manicure! Kijk je mee naar deze leuke holografische nailart?

Voor deze nailart heb je maar een klein aantal producten nodig. Ik gebruikte de volgende producten:

- Zilveren holografische lak (China Glaze);
- Zwarte Striper;
- Penseel;
- Remover.


Ik lakte eerst bijna de gehele nagel met de holografische zilveren kleur. Ik probeerde met het kwastje zelf al een beetje de halve maan in de lak te krijgen, maar dit is erg lastig. Dit deel hoeft dus nog niet netjes, want dit werk je later bij. Breng de lak in de hoeveelheid lagen aan welke nodig zijn en laat goed drogen.

Met een plat penseel en remover (het liefst zonder aceton) heb ik de halve maan in de lak getrokken. Doe dit voorzichtig met niet al teveel remover, anders verpest je de lak! Als laatste stap zette ik wat random streepjes met een zwarte striper!

Wat vinden jullie van de 'moon manicure'? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations