maandag 23 februari 2015

Personal #8

Goedemorgen! Een heerlijk weekje vakantie is voor mij begonnen, alhoewel echt vakantie er niet inzit is het wel even fijn om niet zo heel vroeg op te hoeven staan! Maar nu eerst een overzichtje van mijn week!

Lekkere kroeltijger. Zo fijn om 's avonds op de bank te ploffen en meneer komt bij je liggen!Weer wat mooie nagels gezet en nailarts!

Deze week het eerste deel van mijn scriptie inleveren. Time flies!

Vixie en Stampers hotelletje. Ik kocht ook een lekker mandje voor de dames alleen slopen ze die alleen maar.

Van mijn stageschool kreeg ik een tijdje geleden een cadeaubon. Van die bon kocht ik afgelopen week een nieuwe zilveren ring en ketting!

Lekker ventje!

Jeah nieuwe infinity plates! De laatste paar weken heb ik enorm veel plates binnengekregen. Hebben jullie zin in een shoplog met allerlei nieuwe plates?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations