donderdag 19 februari 2015

[Nailart] Happy Valentine #2

Afgelopen dinsdag liet ik jullie de eerste Valentijn nailart zien die ik maakte op gelnagels. Op mijn eigen nagels maakte ik ook een Valentijn inspired nailart (maar deze is ook gewoon leuk voor non-valentijn dagen vind ik zelf ;-)). Dit is tevens ook de laatste nailart die ik rond dit thema maakte!

Ik wilde dit keer een wat modernere variant maken, niet dat zoetsappige rood en roze maar strak zilver met zwart. Het is een stamping nailart, dus dit keer zit er niets handmade bij. De producten welke ik gebruikte voor deze nailart zijn:
- Revlon - Sequin (zilverkleurige basis)
- Essence matte zwarte stampingpolish
- Stampingplate Tian Xin-15
- base- en topcoat.


Als basis gebruikte ik Revlon - Sequin, maar je kunt natuurlijk iedere kleur naar keuze gebruiken. Ik bracht twee dunne laagjes aan die ik eerst goed liet drogen.

Op iedere nagel stempelde ik een andere afbeelding. Cupido, love duifjes, een 'zoenend' stelletje en op de pink een roos. De combinatie met dat matte zwart en zilver vind ik zelf erg gaaf!

Wat vinden jullie van deze modernere Valentijn nailart? 

1 opmerking:

  1. Heel mooi! Zowel de kleuren combi als de afbeelding. Gr. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations