zaterdag 21 februari 2015

Revlon - Bubbly

Ik ben eigenlijk iemand die heel weinig roze nagellak draagt, toch vind ik het zo nu en dan wel een leuk kleurtje! Bubbly van Revlon spotte ik voor maar €0.99 bij de Action, hoppa die mocht mee!

Bubbly is een roze kleur lak met crème finish. De kleur ligt een beetje tussen licht en medium in. Deze doet me echt een beetje denken aan die roze kauwgum!


Het kwastje van dit Revlon lakje is lang en smal. Het aanbrengen van de eerste laag verliep met nogal wat strepen, bij de tweede laag verdwijnen de strepen en zie je echt een mooie kleur!

Bubbly is wel zo'n lak die je iedere laag echt heel goed moet laten drogen, doe je dit niet dan trek je tijdens het aanbrengen van de tweede laag een deel van de eerste laag mee en dan krijg je lelijke ophopingen in de lak, wat natuurlijk niet de bedoeling is! Verder vind ik het een erg schattig kleurtje, lekker girly! 

Een nailart met deze lak zul je binnenkort ook nog zien!

1 opmerking:

  1. Oh ik moest ook meteen denken aan Bubblegum! ;) Haha, echt heel mooie kleur roze!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations