zaterdag 28 februari 2015

[Review] BPS Color Changing - Nr 100

Een tijdje geleden ontving ik van Born Pretty Store dit leuke color changing nagellakje, ofwel een thermolak. Een thermolak veranderd van kleur wanneer deze in contact met kou of warmte komt. Ik heb al meerdere failure thermolakken voorbij zien komen in mijn collectie, maar deze is er één waar ik echt heel blij mee ben!

Normale aanbreng:


De lak in het flesje is koud en daardoor oranje/zalmkleurig. Direct bij het aanbrengen veranderde de kleur al in geel bij het aanraken van mijn warme nagel. Je ziet hier goed het kleurverschil bij warm en koud. Mijn nagelbed is warm en dus geel, de tips van mijn nagels koud en dus de zalmkleur.

Warm water

Natuurlijk moest ik de lakken ook even in het water uittesten. Hierboven zie je de lak in warm water, zo zou de kleur er dan onder een warme douche ook uitzien.

Koud water
 Hierboven het resultaat in koud water, en dit was echt koud water! De kleur wordt steeds iets donkerder naarmate het kouder wordt.

Let's play!
Toen mijn nagels uit het water kwamen, maakte ik deze twee leuke swatches nog! Hier kun je precies zien welke delen warm of koud zijn!

Dit lakje is verkrijgbaar in de webshop van Born Pretty Store en kost $5,07. De lak is verkrijgbaar in nog meer leuke kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations