woensdag 25 februari 2015

[Nailart] Midnight Flowers

Deze nailart maakte ik een tijdje geleden op mijn eigen nagels. Ik had toen net wat nieuwe plates binnen en wilde deze graag uitproberen (pssst morgen komt er een shoplog met alle nieuwe plates online en het zijn er behoorlijk wat!!).

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:

- Donkerblauwe lak (Essence - It's Raining Men)
- Witte stempellak
- Infinity plate 64
- Dottingtool
- Gele lak
- Mintgroene striper.


De nailart is een combinatie van gestempeld en handmade. Als basis gebruikte ik Essence - It's Raining men, dit zijn twee laagjes donkerblauwe lak. Toen de basis droog was stempelde ik op de twee middelste vingers een hele bloem en op de buitenste nagels een halve bloem. Deze afbeelding komt van de infinity plate af.

Met de mintgroene striper tekende ik wat extra diepte in de bloemen, anders vond ik het geheel zo kaal. Met een dottingtool en gele lak zette ik een stipje in het hart van de bloem om de nailart af te maken. Uiteindelijk de nailart aflakken met topcoat en ik heb hier zo'n 1,5 week plezier van gehad!

Combineren jullie stempels ook weleens met handgemaakte nailart? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations