woensdag 11 februari 2015

[Nailart] Kitty Paws

Sinds ik weer een voorraadje nieuwe stampingplates heb (en er zijn er nog zo'n 9!! onderweg) vind ik het leuk om zo nu en dan weer wat nailarts met stampingplates te maken! Vandaag laat ik jullie één van de nailarts zien die ik de laatste tijd op mijn eigen nagels droeg. 

Jammer genoeg werkten de stampingplates niet helemaal lekker mee. Ik gebruikte een plate van Dashica en een Essence plate voor de pootjes. De pootjes lieten zich niet zo heel lekker stempelen, maar van een afstandje zag het er nog wel schattig uit!


De basis van de nailart is een zachte roze french manicure. Omdat ik stempelde met zwart wilde ik de basis zo neutraal mogelijk houden. Als lak gebruikte ik Catrice - Miss Piggy Reloaded voor de french. Deze maakte ik uit de losse hand, maar je kunt natuurlijk ook guidelines o.i.d. gebruiken wanneer je een french manicure niet zo makkelijk vind om te maken!

Op de ringvingers en duimen stempelde ik dit schattige kattenhoofdje, deze komt van een dashica plate af. Op de overige nagels stempelde ik random de kattenpootjes. Helaas veegde de topcoat ook nog eens de stempels een beetje uit, dus echt lekker verliep deze nailart niet. Maar ik vond hem toch schattig genoeg om even te laten zien!

Gebruiken jullie veel stampingplates voor nailarts? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations