dinsdag 3 februari 2015

[Gelnagels] Infinite Red/Black Nailart

Ik maakte in de salon al eerder een infinite black nailart op gelnagels. Deze nailart viel zo in trek dat ik diezelfde nailart verschillende versies heb gegeven! Zo laat ik jullie vandaag de infinite black/red nailart zien!

Deze twee kleuren versie neemt wel iets meer materialen in gebruik. Voor deze nailart gebruikte ik:
- Hema Smokey Topcoat
- Zwarte stempellak
- Rode crème nagellak
- Topcoat om te mengen
- Rode stempellak
- Infinity plate 64
- Mengpalet

Ik bracht eerst op alle nagels (behalve de ringvingers) een laagje van de smokey topcoat aan. Dit is een sheer zwarte lak die perfect als basis is voor de zwarte infinite nailart. De basis voor de rode nagels heeft wat meer voorbereiding nodig! De bedoeling van deze nailart is namelijk dat de basis wel een kleur heeft, maar zo sheer is dat de afbeelding in dezelfde kleur goed opvalt. 

Ik deed een klein druppeltje rode nagellak op het mengpalet. De rode lak mengde ik met 3x zoveel topcoat waardoor de lak sheer wordt. Tussendoor test je de kleur steeds of deze sheer genoeg is. Met een penseel heb ik deze sheer kleur op de ringvingers aangebracht. Op het moment dat de basiskleuren droog zijn kun je op je plate de gewenste afbeelding kiezen en deze stempel je dan op de nagel. De zwarte stempelde ik met zwarte lak en de rode met een rode stempellak. 

Weer een geslaagde nieuwe versie van een al eerder gemaakte nailart! Ik vind het zo leuk om een bestaande nailart zo af en toe in een nieuw jasje te steken!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations