dinsdag 3 maart 2015

[Gelnagels] Flower Petals

Deze nailart maakte ik alweer een paar weken geleden op gelnagels. Ik heb inmiddels nog zo'n voorraad met nailarts liggen dat ik gewoon bijna iedere dag weer een leuke nieuwe nailart kan laten zien! Deze nailart is opgebouwd met een french manicure en bloemblaadjes gemaakt met stripers!

Deze nailart kun je compleet met stripers maken. Ik gebruikte de volgende producten:
- Witte lak voor de french manicure;
- Roze striper;
- Paarse striper;
- Dottingtool;
- Penseel;
- Remover.
De laatste twee producten kun je als extra hulpmiddel gebruiken bij het vormen van je french manicure.


Ik maakte eerst uit de losse hand met de witte lak de french manicure. Bij mij is deze meestal wel redelijk recht, maar ik trek hem wat strakker met behulp van een penseel en remover. Je kunt natuurlijk ook guidelines gebruiken als je dat fijn vind. De french manicure moet goed droog zijn voordat je de bloemblaadjes kunt tekenen.

Wanneer de french manicure goed droog is kun je met een roze striper de bloemblaadjes tekenen. Met de paarse striper maakte ik wat details in de bloemblaadjes en met de witte lak en de dottingtool zette ik kleine stipjes als hart van de bloem. 

Hoe vinden jullie deze nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations