woensdag 18 maart 2015

Golden Rose - Nr 55 (Holiday Collection)

Toen ik afgelopen weekend de post over de Golden Rose Collecties schreef, had ik nog niet in de gaten dat de nieuwe Holiday collectie een liquid sand collectie is! Vandaag laat ik jullie de eerste swatches zien van nr 55 uit de Holiday Collectie. Helaas hebben de lakken nog geen leuke naam, dus moeten we het maar doen met een nummer, maar dat maakt de kleur niet minder mooi!

Nr 55 is een lichte blauwe lak met zilveren glitters. De lak heeft dus een liquid sand finish en voelt wat grover aan op de nagel. Toch vind ik dit liquid sand effect minder ruw dan anderen die ik uitgeprobeerd heb, dit is een beetje een subtiele variant!


De dekking van de lak moet wel echt opgebouwd worden met meerdere lagen. Bij het eerste laagje was de lak heel sheer en ook de tweede laag liet mijn nagel nog doorschijnen. Ik bracht uiteindelijk drie laagjes aan om bovenstaand resultaat te krijgen. Na 3 laagjes is de kleur dan ook echt heel mooi! 

Het kwastje brengt fijn aan, het flesje oogt mooi en modern, niets om over te klagen! Wel is het belangrijk om alle laagjes goed tussendoor te laten drogen. Wanneer je de tweede laag al aanbrengt terwijl de eerst nog nat is zal de lak kale plekken gaan vertonen!

Ik vind dit echt een onwijs leuk kleurtje ook voor de aankomende warmere seizoenen! Wat vinden jullie van de kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations