donderdag 19 maart 2015

[Gelnagels] Itsy Bitsy Spider

Mensen die qua nailart out of the box denken, vind ik echt geweldig! Hoezo kan een spinnenwebje alleen met Halloween, welnee, dat kan áltijd! Dat laat deze nailart dan ook zien, subtiel, vrolijk kleurtje, maar toch dat spinnenweb detail!

Voor deze nailart gebruikte ik:

- Lichte paarse lak (Fogan)
- Paarse glitterlak (Fogan)
- Penseel met remover
- Zwarte striper


De french manicure bestaat uit twee lichte paarse kleurtjes. Ik lakte eerst de french manicure met een lichte paarse lak, dit deed ik met twee laagjes omdat de kleur anders echt iets te licht zou zijn. Toen dit goed droog was bracht ik één laagje paarse glitters aan over de french. De gehele french trok ik strak door er even met een penseel en remover langs te gaan.

Als extra detail tekende ik uit de losse hand met een zwarte striper het spinnenwebje. Ik maakte deze met een zwarte striper van het merk Max (Verkrijgbaar bij de Action).

Wat vinden jullie van het out of the box denken bij dit soort nailarts? Ik ben helemaal voor!

1 opmerking:

  1. Ja, ze blijven leuk. Bedankt voor alle leuke en mooie nagels. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations