maandag 2 maart 2015

Personal #9

Ik heb echt een heerlijk weekje schoolvakantie achter de rug, nouja vakantie.. Het normale leven draaide natuurlijk gewoon door, salon, scriptie, verslagen etc. Maar het feit dat niet iedere ochtend de wekker gaat om 7 uur is heerlijk. Helaas ging die wekker vanmorgen wel weer gewoon om 7 uur... 

Blacky begint de laatste tijd ietwat ander gedrag te vertonen. Komt naast me zitten, laat me dr aaien etc etc. Begint gewoon eng te worden haha!


De salon draaide natuurlijk gewoon door en ik heb weer volop leuke en mooie nailarts mogen maken! Ik ben zo blij met alle gezellige dames die steeds tijd vrijmaken om naar de salon te komen om hun nagels te laten doen!

Boefje Verschoor! Al 2 jaar oud en nog steeds rent meneer door het huis heen alsof hij een kitten is. Maar zo nu en dan is hij moe en ploft hij op schoot neer om vervolgens de knorrepot uit te hangen!

Vakantie betekende wat meer tijd over! Zo besloot ik al mijn nieuwe stampingplates uit te zoeken en hier een leuk artikel over te maken. Deze staat inmiddels al online!

Prrr ik doe alsof ik slaap... maar stiekem hou ik je gewoon in de gaten!


Vrijdag was het eindelijk zover! Ik liep al een aantal maanden met het idee om weer een nieuwe tattoo te nemen (ik had er al 3). Ik wilde graag iets met een kattepoot, maar wel zo, zodat het persoonlijk zou zijn. Ik wilde dus graag de pootafdruk van Verschoor als tattoo laten zetten. Het duurde wat maanden omdat het maken van een pootafdruk nog niet zo gemakkelijk was, uiteindelijk lag Verschoor op zijn rug op mijn schoot te slapen tot hij opeens zijn pootjes in de lucht stak. Hét perfecte moment om recht van voren een foto te maken van zijn pootafdruk! Met deze foto ben ik vervolgens naar de tattooshop gegaan die hem overgetrokken hebben en met uiteindelijk dit als resultaat! Ben er echt superblij mee en het is zo echt iets persoonlijks geworden!

Kleuren! Ik was toe aan iets kleurrijks.... Dus binnenkort een hele kleurrijke nailart. De foto staat al op mijn instagram en fbpagina van Nailart Creations, dus als je nieuwsgierig bent kun je daar een kijkje nemen!

Ik sluit dit persoonlijk artikel af met een Verschoor selfie, die heerlijk met zijn neus in zijn achterpoot zit... Die overigens behoorlijk stinkt, maar dat merkt ie zelf niet :P!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations