dinsdag 31 maart 2015

[Gelnagels] Starry Pink!

Deze nailart maakte ik alweer een paar weken geleden op een setje gelnagels. Omdat ik zoveel verschillende nailarts maak, komt het wel eens voor dat foto's wat verstopt raken in de chaos! Ach chaos is inmiddels mijn 'middle name'.

Deze nailart is een combinatie van handgemaakt en gestempeld. Ik gebruikte de volgende producten:
- Felroze striper;
- Zachte roze glitterlak;
- Sponsje;
- Stampingplate Xiuya-10;
- Paarse stempellak.


De basis voor deze nailart is een gradiƫnt met een hele zachte roze glitter. Ik gebruikte de glitterlak van Golden Rose, deze bracht ik met een sponsje aan op de tips van de nagels. Toen dit goed droog was maakte ik de twee zijkanten van de nagels roze met een striper.

Voordat je kunt stempelen moet de rest van de lak echt goed droog zijn. wacht daarom ook zo'n 10-15 min voordat je gaat stempelen. Op het middenstuk van de nagel stempelde ik in een paarse kleur de sterretjes.

Wat vinden jullie van deze nailart?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations