vrijdag 6 maart 2015

[Gelnagels] So Striped Nailart!

Vandaag weer een leuke handgemaakte nailart op gelnagels. Het niveau voor deze nailart is wat makkelijker, dus leuk om mee te beginnen!

Deze nailart kun je heel gemakkelijk maken wanneer je de juiste producten in huis hebt. Stripers zijn het makkelijkst om mee te werken, heb je dit niet kun je ook fijne nailart penselen gebruiken. Dit is in ieder geval geen nailart die je kunt maken met de kwastjes van de lak zelf! Ik gebruikte de volgende producten:

- Revlon-Sequin (zilveren lak);
- Rode lak;
- Zwarte Striper;
- Nailart penseel;
- Breed penseel + remover (voor het strak maken van de french).


De basis van deze nailart is een french manicure. Ik maakte de french met een zilveren kleur van Revlon. Deze trok ik strak met een plat breed penseel en remover. Je kunt natuurlijk ook guidelines gebruiken als je dit makkelijker vind, zorg er wel voor dat de basis french er goed uitziet, als je hier al een hobbelige french hebt wordt de nailart er niet heel mooi op!

Met rood en zwart zette ik om en om lijntjes onder elkaar op de nagel. Op deze manier heb je een leuke subtiele nailart die niet al te moeilijk is. Het werken met stripers is hier echt gemakkelijk bij, met een penseel duurt het iets langer. Ik combineerde deze twee trouwens omdat ik deze kleur rood niet als striper in huis had. 

Gaan jullie deze subtiele nailart uitproberen? Mocht het gelukt zijn zie ik natuurlijk graag foto's van jullie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations