vrijdag 27 maart 2015

[Gelnagels] Silver Leopard

De luipaard nailart is een nailart die altijd leuk blijft. Je kunt deze met zoveel verschillende kleuren maken en deze is echt letterlijk met alle kleuren leuk! Deze nailart maakte ik met zilver en lichte roze luipaard vlekken!

Ik gebruikte de volgende producten:
- Revlon - Sequin (Zilveren lak)
- Lichte roze striper (Max)
- Penseel met remover
- Zwarte striper (Max)


De basis is voor een deel een french manicure en voor een deel de gehele gelakte nagel. De ringvinger en duim lakte ik met de gehele kleur. De overige nagels lakte ik met een french. Ik trok de french recht door er even met een plat penseel en remover langs te gaan.

Met de roze striper maakte ik random vlekken op de nagels. Deze liet ik goed drogen. Vervolgens omlijnde ik de vlekken met een zwarte striper en zette ik nog wat losse zwarte stipjes om de nailart helemaal af te maken.

Zo zie je dat een luipaard nailart niet altijd bruin hoeft te zijn! Deze versie vind ik zelf ook erg leuk!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations