zaterdag 21 maart 2015

[Nailart] Stripy finish!

Gisteren liet ik jullie al de vrolijke basis van mijn nailart zien. Vandaag laat ik jullie de complete nailart zien! 

Heel veel heb ik niet meer toegevoegd aan de nailart op een stempel na. De stempelplate welke ik voor deze nailart gebruikt heb is:
- BP-54Ik stempelde de full nail image van Bp-54 op mijn nagels. Dit full nail design bestaat uit de nerven van blaadjes. Op de plate zie je goed hoe de afbeelding eruit ziet, door mijn drukke basis valt dit wat minder op.

De BP-54 plate is weer verkrijgbaar in de webshop van Born Pretty Store! Met bovenstaande code krijg je nog eens 10% extra korting op de plate. Verzending is altijd gratis!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations