vrijdag 13 maart 2015

[Nailart] Lavender Flowers

Goedemorgen! Afgelopen week liet ik jullie al de mooie Blue La La van Sinful Colors zien, toen ik een tijdje terug ook nog eens wat leuke plates van Born Pretty Store binnenkreeg ontstond er een leuke subtiele nailart met deze stampingplate! De plate is BP-54 en heeft onwijs schattige uiltjes en leuke designs op de plate. Voor deze nailart gebruikte ik de middelste afbeelding.


Ik gebruikte eigenlijk maar twee producten voor deze nailart:
- Sinful Colors - Blue La La
- Stampingplate BP-54 (natuurlijk ook je stempelbenodigdheden).

Wanneer je het stempelen een beetje in de hand hebt, is dit een supereasy nailart om na te maken! Ik vond de stempel met een kwart bloem zo leuk dat ik deze geprobeerd heb om op een speelse manier te stempelen. Dit betekend dat ik de wijsvinger en middelvinger met elkaar wilde combineren en de ringvinger en pink. Net alsof het één halve bloem is samen!

Plate BP-54 is afkomstig uit de webshop van Born Pretty Store. Deze plate kost $2,99 en heeft echt hele gave en schattige afbeeldingen. Helaas is de plate op dit moment 'out of stock', maar ik denk dat deze binnenkort wel weer op voorraad is. Je kunt hier klikken om direct naar de webshop te gaan, daar zie je ook een button met: 'get notice of new stock here', dan krijg je een berichtje wanneer de plate er weer is! Ik vind het in ieder geval een aanrader qua plate!

1 opmerking:

  1. Ik zag deze nailart al voorbijkomen op Facebook volgens mij, en ik vind hem echt heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations