maandag 9 maart 2015

Personal #10

Goedemorgen allemaal! De start van een nieuwe week is ook meteen weer een nieuw persoonlijk artikel. Afgelopen week heb ik het megadruk gehad, dus deze post is iets minder lang dan normaal!Deze week weer een aantal mooie nageltjes gezet! Heerlijk al die nailarts die ik steeds mag maken. Ik ben zo blij met alle klanten die open staan voor iets anders dan altijd maar hetzelfde!

Knuffelen met de twee bunny's! Ze vinden elkaar nog steeds niet aardig overigens. Dit gaat 5 minuten goed, met een arm ertussen. Zo niet dan happen ze direct naar elkaar.

Zaterdag ben ik naar de Beauty Trade Special beurs geweest in Utrecht, dit is een beurs voor schoonheidsspecialisten en nagelstylisten. Ook meteen een foto met mijn aankoopjes, willen jullie hier trouwens een aparte post over zien met detailfoto's?

Gisteren ben ik met de twee konijntjes naar Ranzijn geweest om foto's te laten maken. Rij was behoorlijk lang en het duurde dan ook 45-60 minuten voordat ze eindelijk aan de beurt waren, maar de foto's zijn echt mooi geworden! Ik ga ze laten uitvergroten en in een lijstje stoppen!

Hebben jullie een leuke week achter de rug? 

1 opmerking:

  1. wauw wat heb je veel leuke en mooie nail arts gemaakt!
    die French manicure met de lichtblauwe streepjes vind ik zelf heel mooi geworden, die heb je mooi gezet! Ik zou hem zelf ook wel op mijn nagels willen :) Maar de andere creaties zien er ook heel mooi uit hoor! Leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations