woensdag 24 februari 2016

Fotoverslag One Stroke Training

Maandag zagen jullie in het persoonlijke artikel al voorbij komen dat ik vorige week weer een specialisatietraining gevolgd heb. Dit keer de one move training bij crystal nails in Oostzaan. Bij dezen wil ik ook meteen even Rilana de Valk bedanken die deze training op een onwijs leerzame manier gegeven heeft, thanks! 

De dag begon met een stukje theorie, uitleg en productkennis. Ik moest eerst even gaan zoeken naar een geschikt penseel welke ik wilde gaan gebruiken. Aan het eind van de training zag mijn hand er zoals bovenstaand uit haha!

Ik begon eerst met het oefenen van wat blaadjes. Ik probeerde de blaadjes alvast meteen een beetje in de vorm van een bloem te maken zodat ik later nog verder kon gaan oefenen op deze tip.


Dit is mijn eerste echte one stroke design! Dit design heb ik later op een paar modellen uitgeprobeerd om te oefenen. Hij begint steeds mooier te worden!


In de loop van de dag kwamen er steeds meer bloemen en andere designs bij. Je kunt er trouwens ook onwijs gave strikjes en vlinders mee maken. Daar wil ik binnenkort ook wat meer mee gaan oefenen!

Na afloop van de training volgde het certificaat. Ik heb op het certificaat links en rechts de gemaakte designs op de tips gelegd, altijd leuk om te zien wat je tijdens zo'n training geleerd hebt!

Dezelfde avond maakte ik deze twee designs nog zelf in de salon om er even mee te oefenen! Binnenkort zul je een aantal one stroke nailarts voorbij zien komen, alvast nieuwsgierig? Dan kun je natuurlijk ook alvast even op de facebookpagina van Nailart Creations kijken. Daar staan de foto's al op!
 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations