maandag 22 februari 2016

Personal #8

 Afgelopen week was het een heerlijk rustig weekje. Ik heb lekker een paar daagjes vrij gehad waarin ik eindelijk nog wat onafgemaakt werk kon gaan afmaken, daarnaast ook een onwijs gave training one stroke gevolgd en natuurlijk flink geoefend!

Al maanden pasten niet al mijn schoenen meer in de schoenenkast (ik heb twee simpele houten ikea stellages, beide hebben officieel 3 planken). Eindelijk had ik nu de tijd om even richting de bouwmarkt te gaan en nieuwe planken te kopen. Met wat hulp had ik binnen no time 6 extra planken! En yes, nu past alles er gelukkig in met een beetje proppen!


Doordat het in het onderwijs deze week vrij rustig was, heb ik heerlijk wat extra tijd in de salon kunnen doorbrengen. Mooie nailarts gemaakt en nagels gezet!

Iets wat ik echt al jaren wilde doen, kon ik nu eindelijk doen! Een training one move (ofwel one stroke) volgen. Door de drukte van het studeren kwam het er steeds niet van en doordat ik nu natuurlijk flexibel werk, kan ik nu heel prettig mijn eigen weken indelen. Zo kon ik afgelopen donderdag de gehele dag deze training volgen. Superveel geleerd en zo heeft Nailart Creations er meteen weer een extra certificering bij!

Daarna natuurlijk heel veel oefenen! Dit zijn de eerste drie modellen waarop ik de one stroke mocht gaan oefenen!


 
  

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations